Издирват 4-годишно дете, изгубило се в гора. Сигнал за изгубено

...
 
Издирват 4-годишно дете, изгубило се в гора. Сигнал за изгубено
Коментари Харесай

Издирват 4-годишно дете, изгубило се в гора 

 

Издирват 4-годишно дете, изгубило се в гора. Сигнал за изгубено дете в гориста околност край Радомир е постъпил в 15:00 ч. този следобяд на телефон 112. Това потвърдиха от полицията в Перник.

Според сигнала детето е на четири години и е от украински генезис.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник прецизираха, че се работи по случая и все още няма спомагателна информация.

Дете избяга от детска градина. Инцидентът стана в Асеновград, напомня SafeNews.

Дете е избягало от филиала на детска градина „ Зорница “ в кв. „ Запад “. Майка, чието дете посещава същата градина и разказало по какъв начин учителите издирвали избягало момче. Тя и други родители се тормозят, че това може да се случи отново.

„ Става дума за момче от четвърта група, което си е тръгнало към къщи. Знаело е, че майка му е там, тъй като е болна, и решило да се прибере. Още сутринта е пристигнало с отвращение в градината “, сподели директорката на детското заведение Елица Костова.

Детето е намерено бързо. Директорката е безапелационна, че такова нещо не е ставало в градината от доста години.

„ Контролът е непоколебим, само че това са деца, за секунда да ги изпуснеш от взор, и може да се случи нещо “, сподели тя.

Тя подозира, че зад сигнала може да стои и желание да да се очерни имиджът на детската градина, тъй като предстоят състезания за шефове.

Нелеп случай в Берковица. Две деца избягаха от детска градина, а часове наред личният състав не е забелязал неналичието им. За благополучие, са открити невредими, до момента в който се разхождали из града.

Момиченца на 4 и 6 години напущат неусетно рамките на детското заведение. Учителката, която е на промяна, не е схванала, че отсъстват, защото е отговаряла за сборна група с доста деца, обясниха от управлението.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР